fbpx

Litt ekstra yoga til uken som kommer

Hei dere

Jeg kommer bare kort med litt informasjon om noen ekstra yoga-klasser her. Siden flere av våre yogier har poengtert at treningsavbrekket blir for langt for dem, har vi besluttet å sette opp 3 yoga drop-in klasser til uken som kommer. Hver klasse koster 150,- og betales kontant eller med vipps på stedet. Alle voksne og ungdommer er velkommen, og her er oversikten over klassene vi holder;

Mandag 22.januar kl 2015-2130 blir det Vinyasa Flow yoga med Sivanita

Tirsdag 23.januar kl 2000-2100 blir det Kundalini yoga med Siri

Torsdag 25.januar kl 1915-2015 blir det Ashtanga yoga med Marte

Deretter starter jo semesteret lørdag 27.januar med Ashtanga yoga på morningen, så da er jo semesteret igang som vanlig.

Håper mange vil komme igang med yoga hos oss nå i vår. I 2017 ble ordet Yoga googlet rekordmange ganger her til lands, og hos oss ved Dancespace har vi flere ledige plasser, et variert tilbud, dyktige pedagoger og svært konkurransedyktige priser. Gjør noe godt for deg selv og de rundt deg, start med yoga!


Categories: Dancespace