fbpx

Barnesykdom i dataen, drop-in yoga og promo-video

Hei og hopp i vinterkulden!

Jada, her skjer det litt av hvert får´n si idag… Ingen kjedelige dager når man prøver å drive verdens beste dans- og yoga-skole, men kontrastene i hva jeg holder på med idag har nok vært ekstra store..

I dag tidlig fant jeg myyyyye sykdom i det nye datasystemet vårt. Å hæææærlighet hvor satt ut jeg blir av sånne problemer, totalt hjelpesløs og frustrert i urimelige mengder. Men, det er ikke så mye å gjøre med når noe har gått galt, må bare beklage på det sterkeste, rydde opp i rotet og lære av erfaringen. Godt at jeg har så mange gode kunder som tar det hele så fint:-)

Ved Dancespace forberedes det ellers for fullt til semesterstart 27.januar. Er snart på tur å renne over med entusiasme, energi og positivitet her:-) Har så trua på dette året her og håper å tror at maaaange skal danse og gjøre yoga med oss frem mot sommeren. Jo mer vi er sammen, jo gladere vi blir;-))) For at flere skal få øye på vårt fantastiske samfunn ved Dancespace har vi laget en liten promo-video. Har mekka den sjæl, og synes faktisk den formidler stemningen hos oss ganske så bra.. Håper de av dere som følger oss på Facebook vil gå inn og se videoen der, og jeg blir superhappy for alle som gidder å dele. På forhånd; Takktakktakktakktakk!

I kveld kl 2015 er det duket for den første av tre drop-in yoga klasser som vi har satt opp denne uken, og jeg og min Vinyasa flow er først ut. Og det er da enda godt, for jeg trengte virkelig litt yoga fokus med den mandagsmorgenen som jeg startet uka med. Temaet for kveldens klasse er core, det er bra å ha på plass når vi skal møte en ny uke, et nytt år og ellers alle utfordringer i hverdagen. Imorgen kl 2000 følger Siri med drop-in på sin Kundalini yoga og på torsdag kl 1915 er det Marte og Ashtanga yoga sin tur. Litt for enhver smak der altså, så vel møtt!

 


Categories: Dancespace