fbpx

Vi er igang!

Endelig!!! Om kun få timer har vi fullført semesterets første uke (vi startet lørdag, og derfor blir fredagsklassene de siste som gjennomføres i oppstartsuke) Det er så uendelig fantastisk og skjønt å være igang igjen. Stemningen har vært på topp både i og utenfor studioene, energiske og spente elever, ivrige og dyktige pedagoger og engasjerte foreldre har gjort uken til en fryd! Tusen takk til dere alle, fra innerst i mitt hjerte (og fra mitt dream-team).

Flere av klassene våre har ennå noen ledige plasser så tips gjerne en venn dersom besøket hos oss gav mersmak den siste uken. Tillater meg å nevne at vi har et alldeles fabelaktig sammensatt yoga-program, med 5 ulike klasser som virkelig gir noe for enhver smak. Det er også meget prisgunstig i forhold til yoga-tilbud andre steder i byen?


Categories: Dancespace