fbpx

Enya leverte varene i Operaen

Hei dere og hei mandag. Ny dag, ny uke og så mange nye muligheter. Topp stemning på Dancespace i alle fall når vi setter igang med semesterets andre uke. Nå har oppstartsnervene lagt seg litt for CEO, pedagoger, elever og foreldre og alt ligger tilrette for at vi kan kose oss sammen. Deilig!

Apropos deilig, igår gikk jeg og Thea i Operaen for å se Enya spille, synge og danse i Raggie musikalen om Bob Marley. Og hun leverte for å si det sånn! Hun var et sant fyrverkeri på den scenen, med en kraft og innlevelse som man ikke ser ofte. Vi var så stolte av henne oppe på balkongen der vi satt at det var like før vi svevde ut derfra. Og i ettermiddag får altså våre musikal-elever høste av all kunnskapen til denne fantastiske scene-personligheten. For et heldig gjeng. Og takk Enya! Det ble en ordentlig deilig søndag..

Men nå er det mandag, og det er jo bare helt supert det også. Fabian skal sette igang med en ny klasse for de mest erfarne breakerne. De er ikke så mange, men de er allerede innmari gode og nå får de virkelig muligheten til å gi jernet og lære av alt det Fabian sitter på av erfaring og kunnskap.

Også Gina, Thea og jeg underviser på Dancespace i kveld, og vi er klare som egg. Er dere?


Categories: Dancespace