fbpx

Tirsdag på Dancespace

Hei og velkommen til Dancespace-bloggen. Det er tirsdag og jeg tilbringer noen timer i resepsjonen før jeg skal hive meg med på Zumba med Siri i kveld. Å sitte her og høre på Bendiks stemme over vakre pianotoner og Diskas motiverende tilrop over dundrende hip hop beats, å hilse på foreldre som leverer og henter sine håpefulle, å følge med når elever går inn i klasser med energi og forventning og kommer ut igjen med røde ansikter og tilfredse blikk, det gir en vanvittig fin følelse det.

Innimellom jobbingen her leser jeg litt i Henriette Liens bok om hennes yogareise. Kjenner meg veldig godt igjen i mye av lesningen, sikkert siden vi begge er det jeg kaller «dancers at heart». Synes det er så fint mye av det hun setter ord på. Jeg lærte tidlig i livet av Anne Grete Preus at «alene om en tanke er de færreste forunt», men det er likevel noe veldig fint med å lese andres tanker og følelser rundt de samme tingene som myldrer rundt i eget hode. Så altså, jeg anbefaler boken:-)

Tidligere idag var jeg på et fint møte med Lars Otto Andresen. Han gjør en veldig viktig og god jobb for barn og ungdom i bydel Østensjø og Tøyen og vi diskuterte mange fine tiltak som skal iverksettes både i skolene og i det som heter AllSorts. Det er så fint og motiverende for meg å møte andre voksne som ser viktigheten av å skape trygge og glade folk fra de er barn av. Det er jo der vi må satse for å jobbe mot god psykisk helse i fremtiden.

Ville egentlig bare innom og si hei, på en helt vanlig tirsdag. Tilfreds adm.dir her altså;-) Takk til deg som leser!


Categories: Dancespace