fbpx

En ny i teamet:-)

Hei og hopp. Det er torsdag, og det er den store hip hop dagen ved danseskolen Dancespace. Allerede fra 1515 og helt til 1900 drønner det i både høyttalere og lysrør når Irlin svinger seg og elevene i studio 1. Det er god stemning det.

Men, jeg har helt glemt å fortelle dere om det nyeste tilskuddet til Dancespace-teamet. Siden Elisabeth har slitt med sykdom veldig lenge ble hun tilslutt nødt for å ta helsa på alvor og gi seg selv et lite opphold fra fysisk aktivitet. Det er trist, for elevene har hatt det så fint med henne på moderne i høst. Vi ønsker henne all hell og lykke og masse god bedring, forhåpentligvis er hun snart frisk og rask igjen. Heldigvis hadde Gina, som har vært inne hos oss tidligere som vikar, muligheten til å ta på seg to nye moderne klasser hos oss i vår. Etter to uker med klasser ser det ut til å gå aldeles strålende. Gina er blid, inspirerende og flink og elevene blomstrer allerede i hennes klasser. Nå skal du få bli litt bedre kjent med henne også:

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?

Spin Off Forstudium i dans. Var på fem måneders «dansetur» og lærte om andre stiler og kulturer. Lærte bla. salsa i Cuba, trente Gaga i Israel, og fordypet meg i «Contemporary jazz» i LA og Australia. Går for øyeblikket på Bårdar.

Hva liker du aller best ved jobben din?

Det jeg liker best med jobben er å se hvordan andre dansere tolker mine koreografier. Det er inspirerende å se hvor forskjellig ting blir fra person til person selvom det er de samme trinnene.

Hva er din favoritt mat?

Taco er selvfølgelig yndlingsmaten min!

Yndlings-drikk?

Solo er yndlingsdrikken min

Favoritt-farge?

Favorittfargen er lyseblå som havet på en veldig fin strand 😉

Beste ferie-destinasjon?

Beste feriedestinasjon er Australia

Hva er ditt mantra/livsmotto?

Den største gleden en kan ha er å gjøre andre glad

Har du et forbilde?

Michael Jackson!


Categories: Dancespace