fbpx

Vinterferie for Østlandet

Hei fra fjellet. Jeg har allerede pakket ned ullundertøy, skibriller, yogamatte og jobb-mac og har kommet meg opp på fjellet jeg. Siden en del av min jobb kan utføres fra hvor som helst tenkte jeg det var lurt å unnslippe rushen ut av byen idag. Dancespace er altså vinterferie-stengt i uke 8 (fra 19 til 25 feb) og i denne perioden stoler jeg på at dere alle danser og lager engler i snøen eller sanden og ruller ut yogamatte på fjell eller ved hav:-) Vær gode mot hverandre og nyt noen litt annerledes dager som kanskje kan gi nye perspektiver.

For de som skal befinne seg i Oslo denne uken kan jeg fortelle at Dancespace bidrar til AllSorts på Skullerud Klatresenter denne uken. Fabian stiller med kule break-moves på tirsdag kl 1600-1800 og Irlin bringer masse energi og hip hop beats på onsdag kl 1600-1800. Ellers foregår det jo masse annet stoppende der, klatring, matlaging og helt sikkert mye mer. Så sitt for all del ikke hjemme og kjed dere, dra bort og bli med;-)

Når vi er tilbake etter vinterferien er vi klare for å avsløre temaene for årets sommerforestillinger. Det gleder vi oss masse til og pedagogene ved Dancespace er allerede godt igang med forberedelser til innstuderingene av disse. (Forestillingene avholdes på Riksscenen ved Schaus plass 2-3.juni, med generalprøver 1.juni, for de som ennå ikke har fått med seg datoene).

Stay cool, be warm and take care!


Categories: Dancespace