fbpx

I get by with a little help from my friends

Hola! Nå er vinterferien over for denne gang og vi er sååå klare for ny uke ved Dancespace- danseskole og yogastudio. I danseklassene denne uken skal vi nemmelig starte med forberedelsene til sommerforestillingene 2018, spenningen er virkelig til å ta og føle på! Dette er statshemmeligheter jeg vet at samtlige av våre elever synes vi har sittet på lenge nok nå;-)

Hver gang det er forestillingssemester hos oss er det alltid litt flere spørsmål fra de foresatte. Forståelig nok, for det er jo en del å huske på og få med seg i den forbindelse. Jeg tilbringer alltid en god del av uka i resepsjonsområdet på Dancespace, men noen ganger når jeg underviser eller tar jeg av andre småting har vi to praktikanter hos oss som stepper inn for meg og de svarer mer enn gjerne på eventuelle spørsmål noen måtte ha. Emma og Nora bor mer eller mindre på Dancespace og de sitter på mye informasjon om det som skjer hos oss. Du finner Emma hos oss på onsdager mellom 1600 og 1800 og Nora på torsdager mellom 1630-1830. Det vi si, dette er den offisielle arbeidstiden deres. Men disse flotte jentene henger mye i resepsjonen ellers også og hjelper alltid den det måtte være med det det måtte være:-) Heldige oss som får omgås så fantastisk fine og gode ungdommer!

Du finner jentene til høyre med det samme du kommer inn døra hos oss. Si hei davel! Det koster så lite og de har alltid et hyggelig smil på lur;-)


Categories: Dancespace