fbpx

Hipp hurra for Dancespace!

Idag er Dancespace 14 år. Tenk det!!! Det føles både som om tiden har gått fort og sakte siden den 1.mars-dagen i 2004 når jeg først åpnet dørene til Dancespace, da i Ballplassveien på Ekeberg hvor nå Blafre holder til. Mye har hendt, mange relasjoner er skapt, nye samarbeid har blitt både inngått og avsluttet, det har vært perioder med medgang og perioder med motgang. Motivasjonen for å fortsette videre har innimellom svingt litt, men når alt kommer til alt lever og brenner jeg veldig for Dancespace og kan liksom ikke se for meg livet uten. Jeg er både stolt og glad for alt hva jeg har bidratt med og fått til gjennom driften av Dancespace og nå om dagen føles det virkelig som om mange har fått øynene opp for hva det er vi står for hos oss. Dancespace, verdens hyggeligste danseskole og yogastudio! Dream Big!

Og på snakk om hva Dancespace står for… Denne uken har vi kommet igang med forberedelsene til sommerforestillingene. Ballett klassene skal sette opp Peter Pan. Det er fortellingen om gutten som aldri ville bli voksen. Synes det er en fin tematikk i dagens samfunn hvor barn og ungdom nesten ikke kan vente med å bli eldre og komme til neste stadige i livet.

Forestillingen som de andre klassene skal sette opp, (jazz, moderne, musikal, commercial, hip hop og break) heter Vær en Venn. I den forbindelse benytter vi anledningen til å snakke litt med elevene om psykisk helse, i ulike former selvfølgelig ut fra hvor de er i livet. Vi vil også med denne tittelen belyse i klassene at selv om dans ikke faller under kategorien lagsport så er gruppe-samhold og at alle tar ansvar for sin del i helheten meget viktig. Når barna og ungdommene øver på det de skal utføre på scenen i 10-12 klasser blir det veldig viktig at alle elevene dukker opp til forestilling, gjør din del og tar sin plass i koreografien. Kun da får gruppen som helhet mulighet til å skinne, levere og føle på mestringsfølelsen som de så inderlig har gjort seg fortjent til gjennom nesten ett helt semester.

Peter Pan spilles på Riksscenen ved Schaus plass 2. Og 3.juni kl 1200

Vær en Venn spilles på Riksscenen ved Schaus plass 2. Og 3.juni kl 1400 og 1630

Be there!


Categories: Dancespace