fbpx

Dancespaces Sommerskole 2018

Hei alle sammen. Er sommerplanene for hele familien spikret allerede? Dancespace har sommerskole i dans for gutter og jenter fra 8 til 13 år (kommende 3 – 8 klassinger), 25-29 juni, uke 26. Mange er hjemme denne uken. Men det kan være greit å vite at barna er i aktivitet og ikke sitter fast foran ipaden, og noen barn ønsker kanskje å ha en forandring fra dagene på AKS.

Vi tar imot barna fra kl.08:30 til kl.16:00. Dette blir en intensiv uke med dans og trening, lek og moro. I løpet av uken skal vi innom flere dansestiler som Jazz, hiphop, musical, break med mer. Vi spiser lunsj ute dersom været tillater det, og det blir felles aktiviterer i solen før vi fortsetter med mer kreativitet inne i studio. Enten du har litt eller masse erfaring fra dans, om du er jente eller gutt, kan du uansett melde på til sommerens morsomste begivenhet!! Torsdag 28.juni holder vi en visning i studio for familie og venner, slik at dere får mulighet til å se hva barna har lært i løpet av uken. Alle må ha med seg matpakke til 2 måltider per dag og drikke. Plus nok treningstøy til å skifte mellom svette økter!

Detaljert program for Dancespaces sommerskole 2018 sendes på e-post etter påmeldingsfristen 15.mai. Vi må ha minimum 10 påmeldte for å gjennomføre opplegget vårt.

Bindende påmelding på mail: Kontakt@dancespace.no Du trenger ikke være elev ved Dancespace for å være med på sommerskolen. Pris: 2500,- for hele uken.

Velkommen til en spennende, produktiv og morsom uke her ved Dancespace!


Categories: Dancespace