fbpx

Travel helg og siste innspurt før påskeferien

Denne helgen har det vært STOR aktivitet ved Dancespace! Fra pangstart fredag morgen da Underholdningsvogna (vår kjære Benedicte og partner in crime) hadde sine siste prøver på nytt show har det vært både vanlige undervisningsklasser, øvinger til Exit-musikalen som skal settes opp i operaen, åpen trening med Radix crew og barnebursdag for min 6-åring. Sistnevnte tenkte jeg nå å fortelle dere litt mer om. Det begynner etterhvert å bli flere som ønsker å leie Dancespaces lokaler for å avholde bursdager. Som regel er det da snakk om danse-bursdager hvor vi stiller med en pedagog som lærer festdeltagerne en liten dans. Denne blir ofte vist frem for foreldre som henter på slutten av festen, og vi får tilbakemeldinger på at dette er stor stas for liten og stor. Min lille håpefulle har på tross av sine få år allerede rukket å feire ett par slike dansebursdager på Dancespace, så nå ønsket hun seg et litt annerledes opplegg denne gangen. Vi hev oss rundt og ordnet med Skistar Valles danser på storskjerm, rebusløp med bilbane og innleid tryllekunstner med duer og kanin. Og la meg si det sånn, alle hjerter gledet seg! Min lille 6-åring er strålende fornøyd med feiringen og det virket som om alle hennes gjester koste seg masse:-) Det finnes jo mange slag temafester som passer seg i våre lokaler, så det er bare å ta kontakt dersom du har en anledning som krever grundige feiring.

Nå er jeg snart klar for å gå igang med siste undervisningsuke på Dancespace før påskeferien starter mandag 26.mars (om en uke). I danseklassene mine denne uken har jeg kalt inn til ekstraprøver for både den ene og den andre, så da tror jeg vi sammen skal greie å nøste inn mange løse tråder til Peter Pan-forestillingen vår. Tenker at det er fint om vi alle kan ta påskeferie med et litt klarer bilde av hvordan sluttresultatet skal se ut, og så gjenstår selvfølgelig siste rest og masse terping til klassene som følger etter påske. Jeg prøver alltid å fokusere på at reisen skal være en stor del av målet, og denne forestillingen her har allerede gitt meg sånn en fantastisk fin reise. #lovemyjob #diggerdere


Categories: Dancespace