fbpx

Exit i Operaen og stolt av alt sammen

Ikveld har den nyskrevet ungdomsmusikalen Exit premiere i Operaen, og på scenen står elevene «mine» fra Dancespace CompanY! Det er tredje gang at elever ved Dancespace har fått muligheten til å bli med på disse musikalene som settes opp i Operaen annethvert år og jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Exit er både morsom, kul og fin samtidig som den tar opp ungdomsproblematikk som er aktuell og viktig. Jeg hører rykter om at det ennå er noen billetter igjen til lørdag og søndag så det finnes muligheter for de som vil finne på noe sammen med ungdommene i heimen denne helgen.

I løpet av de 14 årene jeg har drevet Dancespace har 6 elever fra oss fått plass ved Najonal linje for Dans, nåværende Edvard Munch videregående skole. En elev har blitt akseptert til KHiO (tenk at det til høsten er 20 år siden jeg selv startet der:-0), en elev er snart ferdig utdannet ved Danseakademiet i Stockholm, to elever er tilbudt plass ved Norges dansehøyskole og en elev er tilbudt plass på Liverpool Institute of Performing Arts.Needless to say, jeg er så stolt som en hane over hva slags dansere jeg og pedagogene ved Dancespace fremavler. Kvalitet i alle ledd!

Vi legger stein for stein, jobber målrettet uke etter uke, og over tid får vi fantastiske resultater. Nå er det Peter Pan og Vær en Venn som er i fokus hos oss ved Dancespace om kveldene. Her er noen bilder fra innstuderingene i uken som har vært. Deilig fredag i solen til dere alle!

 


Categories: Dancespace