fbpx

Torsdag, snart helg igjen og endelig vår

Hei torsdag. Det har etterhvert blitt til min favorittdag faktisk. En godt blandet følelse av at det fremdeles er hverdag og logistikken fungerer, sammen med forventningene om en fin helg og befrielsen av at arbeidsmengden som virket uoverkommelig søndags kveld ser ut til å bli løst i tide likevel:-) Yey!

Det er endelig vår og det gjør nesten helt flaut mye med menneskene i denne byen, inkludert meg selv. Endelig begynner folkene jeg daglig møter på min joggerunde å smile til meg. Ungdommene på Dancespace er våryre og det virker som om de har alle fått cirka 100 nye venner (også yey til nye samarbeidsprosjekter mellom Dancespaces elever og andre grupper). Flere av barna på Barnedans igår fikk løpe til bilen uten å ta på yttertøy først, og bare det var nok til jubelutbrudd hos de. Kom mai du skjønne milde, nå slipper frosten tak i både kropp og sinn!

Jeg er forresten stadig på søken etter gode og smarte produkter som vi burde ha tilgjengelig i kjøleskapet ved Dancespace. Tips taes imot på kontakt@dancespace.no med stor takk!

Nå er jeg virkelig ikke langt unna mål med det velorganiserte, men dog kompliserte exel-arket om tider, kostymer, fottøy, hår og sminke for våre to forestillinger. Mangler bare tre låtvalg og fire kostymer så kommer arket susende til e-postene til alle våre flotte elever:-)


Categories: Dancespace