fbpx

Torsdagsinspirasjon

Torsdag igjen, idag regner det i hovedstaden, men hva gjør vel det når dagene er fylt med ting man liker. Det er så fint å jobbe ved Dancespace nå om dagen! Elevene mine jobber målrettet, iherdig og hardt og koreografiene til årets store forestillinger begynner virkelig å se fine ut. Jeg er virkelig fylt opp med forventninger til den første helgen i juni og gleder meg helt hinsides til å vise frem våre nydelige gutter og jenter. Den følelsen jeg har når jeg står bak scenen og ser fra vingen at elevene skaper magi og leverer fantastiske prestasjoner, den er virkelig priceless, verdt alt som legges ned av slit, tårer og svette underveis (man pleier å si blod også, men det er heldigvis mindre vanlig med utstyret vi har i 2018).

Idag mottok jeg en veldig hyggelig e-post fra mammaen til en elev som vet hva som kreves for å drive dansestudio, og som skrøt av både opplegget mitt og mine pedagoger. Det er utrolig fint, motiverende og ikke minst inspirerende når noen viser at de setter pris på det vi driver med. Tusen hjertelig takk Mari, den e-posten betydde mer for meg enn du kanskje ante da du skrev den:-)

Igår mottok jeg et bilde fra min tidligere elev gjennom maaaaange år, Sigrid Marie. Hun er i NYC med klassen sin og hadde vært innom skolen der jeg studerte i 2002-2003 for å ta klasse. Neste uke drar jeg selv til NYC for å bli inspirert, så det bilde fikk virkelig fart på sommerfuglene i magen min.

Altså, små og store ting som inspirerer meg om dagen. Kom innom oss ved Dancespace davel, så skal vi nok klare å påvirke din iver og glede også!


Categories: Dancespace