fbpx

Kostymeansvarlig og fridager i mai

Hei hopp, hvor det går nå om dagen! Nå er elever og pedagoger i fyr og flamme, trinn renner ut av ørene våre og både kjoler, laaange bukser og dyrekostymer flyter fritt rundt i våre lokaler. Men moro er det!!!

I helgene som var greide vi til og med å få på plass ett par plakater. Disse skal nå i trykk og havner på vegger rundt omkring.

I den mest hektiske perioden før sommerforestillingene heftes vi dessverre med disse flyktige fridagene i mai. Til info holder Dancespace stengt 10.mai og 11.mai (men ikke 12.mai), 17.mai, 19.mai og 21.mai (men ikke 18.mai). Uke 22 (28-31.mai) er det kun fulle gjennomganger og da ingen vanlige danseklasser hos oss. Zumba og Yoga går helt frem til 31.mai, men tirsdag 29.mai er Zumba utsatt til 20.00 og Yoga utsatt til 21.00 og torsdag 31.mai er yoga utsatt til 20.15. Altså, disse tre klassene er utsatt med èn time den siste uken, dette for å greie logistikken med de fulle gjennomgangene;-)


Categories: Dancespace