fbpx

Workshop med Sigrid Marie

Man må jo ikke sitte stille for lenge, sant:-) Så allerede neste uke er Sigrid Marie klar og har jobbet frem en workshop til ivrige dansere. Planen hennes er som følger:

150 kr for enkelttimer, eller 350kr for hele workshopen, man kan vippse eller betale kontant til henne når man møter opp på Dancespace!

17.00-18.00 KLASSISK BALLETT, her er det bare viljestyrken som setter grenser for om du kan være med! Klassens nivå vil ligge rundt ballett 5, men du vil også klare å henge på om du er ballett 4 eller om du har danset mye annen dans før og kanskje vil prøve ballett for første gang. Her er det ”back to basic” og vi vil jobbe grundig teknisk, men med noe litt mer utfordrende (for de som ønsker) i senter til slutt.

18.00-18.15 Liten pause

18.15-19.15 JAZZ. Her handler alt om å ha det gøy, så mye energi som mulig og danse sommeren inn med masse glede! En liten kombinasjon på slutten inspirert av trad jazz og/eller Commercial.

19.20-20.30 LYRISK JAZZ/MODERNE/IMPRO. Her tas energinivået ned ett parr hakk og fokuset vil ligge på å bli kjent med sin egen kropp som danser, men også bli kjent med hverandre.

Håper så mange som mulig av dere skjønne DS-elever vil komme! Vi krysser fingrene for topp stemning, masse læring og latter. Om noe av dette er nytt for dere, ikke fortvil. Dette er litt nytt for Sigrid Marie også, så kom allikevel! Om dere har spørsmål, send gjerne Sigrid Marie en melding på facebook og hun vil svare så fort som mulig.


Categories: Dancespace