fbpx

Sommerskole og enda mer Mysore Yoga

Vi nærmer oss nå slutten av sommerskolen 2018 ved Dancespace, og for en sommerskole det har vært så langt! Det er mange år siden vi har hatt så mange ivrige, entusiastiske og dedikerte elever ved Dancespace og hver dag denne uken har 15 til 18 elever svingt seg sammen med ulike pedagoger i våre lokaler ved Dancespace. Energien, pågangsmotet, stå på-viljen og stemningen står virkelig til taket hos oss om dagen og jeg eeeeeelsker det!!! Digger dere alle sammen, rett og slett! I morgen er det hip hop med Irlin som gjenstår, og klokken 1600 avslutter vi en fabelaktig danseuke med en visning og årets hyggeligste grillfest. Ikke vanskelig å Dream Bigger men deres energi rundt meg. Takk!!!

Når grillfesten demper seg i morgen ettermiddag kommer Marte Tveisme og tar over i studio 2. Klokken 1900. Da er det klart for nok en økt med Mysore Yoga. Hun gjør sin praksis og du gjør din. Ikke sant? Møt opp davel, og fyll rommet med god energi, masse pust, flyt, konsentrasjon og samhold i alt som er fint. Kjenner jeg deg rett så er ferien ikke langt unna nå, så benytt anledningen til å dra litt entusiasme og energi ut av hverandre nå før slaraffenlivet setter inn for fullt. Jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir. Namaste, for det!


Categories: Dancespace

Tags: