fbpx

Variasjon i arbeidsdagen

La meg bare si det først; Jeg eeeeelsker jobben min! Den er noe som en gang var min hobby, den er min store lidenskap, den er en livsstil og den gir meg mulighet til å være akkurat den jeg er. Det er nok ikke alle forunnet å ha en sånn relasjon til arbeidsdagen sin, jeg innser det. Når det er sagt, for å drive et privat dans- og yoga-studio må man ha på ganske mange ulike hatter, og det er ikke hver hatt jeg kler like godt for å si det sånn;-) Noen av de er til og med ganske trange å få på;-(

Nytt semester ved Dancespace starter 27.august, og det betyr at vi idag bare er 4 dager unna oppstart. I sånne perioder finnes det ingen åtte-til-fire-tilværelse for noen i min familie. Da må hele familien og hele døgnet taes i bruk. Dette er noe av arbeidsoppgavene som jeg har utført den siste uken:

Avholdt to auditions og behandlet klagene på avgjørelsene for disse
Innstudert første opptreden til det ene kompaniet
Koreografert/laget opplegg for yoga-klasser, jazz-klasser og ballett-klasser
Gjennomført fem treningsøkter for å være i form til oppstart
Veiledet nye og gamle elever via mail, telefon og sosiale medier
Registrert nye elever og fakturert
Laget promo-video og markedsført studio via sosiale medier
Ryddet, vasket og gjort vedlikehold av lokalene våre
Arrangert kickoff-møte for pedagogene våre og skrevet referat fra møtet
Forhandlet og signert kontrakt for leieforholdene

Sånn i det private har min 6-åring startet i 1.klasse denne uken. Så nå gleder jeg meg langt over middels til semesteret er godt igang og smørningen virker på de knirkende hjulene mine;-))) Tjohei hva det går!


Categories: Dancespace