fbpx

Lykkerus

Åhhh hærrrrrlighet! Nå er vi endelig i gang med dans og yoga for høstsemesteret å shit så kult det er. Lokalene våre regelrett flyter over med musikk, trinn, positivitet, glede, klapp og jubel. Jeg digger det! Som det så ofte er med første uke, noe innkjøringstid må vi forbeholde oss. Noen klasser er stappfulle og må deles inn i flere, andre klasser trenger noen flere elever og vi må stå på litt til for å spre ordet om dem. Men alt i alt så har uken så langt gått over all forventning og det er lenge siden dagene mine var fylte med så sinnsykt mye god energi som nå. Takk alle!!!

Her kommer noen bilder fra klassene så langt i uken;

På mandag hadde vi med oss både Jr.CompanY og et lite knippe dansere fra 3.trinn på Ekeberg skoles skolestartsfest. Begge gruppene leverte meget fine innslag og tross litt grått vær ble det god stemning blandet store og små:-)


Categories: Dancespace