fbpx

Gratis billetter til innspilling av Gullrekka

Så var det mandag igjen og ny uke er godt igang. La oss kaste gull og konfetti over den, ha det gøy og være god med hverandre!

Jeg har fått en mail her som forteller at dere nå kan skaffe dere gratis billetter til innspillingene av det nye programmet i Gullrekka på fredagene. Håper noen av dere har lyst og muligheten til det:-) Her kommer litt info:

Vi går i gang med et nytt og kjempespennende musikkprogram som vil gå på NRK som en del av gullrekka denne høsten. I den forbindelse ønsker vi å invitere musikkglade folk og gi dem muligheten til å være publikum til innspillingen av vårt nye program 10 På Topp. Programmet vil være en slags quiz, hvor to ulike lag med kjendiser konkurrerer mot hverandre om å gjette og forstå sanger + artister gjennom ulike oppgaver. I løpet av programmet skal de til slutt fylle en liste med de ti mest populære sangene det aktuelle året. Programlederen for programmet er Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Vi har muligheten til å tilby dere gratisbilletter til innspillingene av programmet. Som publikummer vil det være rom for å bli med å synge, nynne, plystre og klappe med. Det er altså ingen store krav til deltakelse fra publikummet, men hvis dere lar dere rive med når vi spiller gode låter på (nesten) full guffe så setter vi pris på det. Dette skal tross alt pryde gullrekka hver fredag på NRK 🙂

INFO OM INNSPILLINGENE HER:

Datoer for innspillinger:

11.09, oppmøte kl 1600: Året er 1994

11.09, oppmøte kl 1900: Året er 1983

13.09, oppmøte kl 1600: Året er 1985

13.09, oppmøte kl 1900: Året er 1999

14.09, oppmøte kl 1600: Året er 1987

14.09, oppmøte kl 1900: Året er 2009

Send en e-post på tipatopp@monstermail.no om dere ønsker være med, med fullt navn, antall ønskede billetter og hvilken dato som passer best. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, så det lønner seg å være kjapp 🙂 Aldersgrense på arrangementet er ti år. OBS: Bindende påmelding 


Categories: Dancespace