fbpx

En hel dag på 40 minutter

Hei hvor det går! Da var det snart helg igjen gitt. Og det kan kanskje være like grei, for idag gikk det jammen litt hardt for seg en stund der…

Marte som underviser i studio 2 fra 1515 til 2015 på torsdager ringte akkurat idet jeg hadde satt med ned og bestilt litt mat i et sent lunch-møte. Noe var galt med døren hennes hjemme og både hun og mannen var låst inne. De måtte ringe låsesmed for å komme seg ut og ville ikke kunne rekke på jobb i tide. Derfra gikk det slag i slag for Dancespace-sjefen for å si det sånn. Skal ikke gå dypt i detaljer, men kort fortalt inneholdt de neste minuttene både maten i feil rør, plutselige kvinneplager, å havne bak en kjede-kollisjon i trafikken, frustrerte elever på telefon som kom til låst dør og ellers mye styr. Meeeeen, elever ble låst inn i tide, det ble danset i alle rom og Marte ble etterhvert borret ut av sin egen leilighet og kom seg på jobb. For øyeblikket spiller hun Michael Jackson for nesten full guffe og skriker heia-rop til Barnedans-gjengen. Orden er gjenopprettet og livet går sin vante gang i Dancespaces lokaler midt mellom Ekeberg og Ryen. Når kvelden nå snart lir på er det bare to korte dager igjen av uke 3 her og vi kjenner i hver muskel at vi lever. Jeg digger Dancespace og jeg digger folka rundt meg her.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace