fbpx

Siden sist, litt av hvert og snart høstferie ved Dancespace

Hei torsdag! Også en av de deiligste dagene i uka, spør du meg (i fare for å virker irriterende glad og positiv altså;-)

Bloggen har hatt store problemer den siste uken, store for en balletter i alle fall. Derfor ble det med det ene innlegget sist uke, selv om ny tekst og bilder var klaser torsdag for en uke siden også.

Sist torsdag ble glasset i inngangsdøra vår knust av en elev. Det tok litt tid å finne frem til hva som hadde skjedd (forstår for så vidt godt at det sitter langt inne å innrømme om man har gjort noe sånt), men den kjedelige hendelsen brakte og nyttig lærdom og fint samhold med seg. Jeg er veldig glad og lettet over at den som hadde utført dette til slutt bestemte seg for å si sannheten, det er ikke greit for noen å legge seg på kveldene med sånne ting som gnager. Jeg er også meget imponert over medelevene som holdet seg for god til å peke ut syndebukk og stod ved sin venninne til hun selv fikk forklart seg.

Selv har jeg prøvd å ta tak i fysiske utfordringer den siste uken som har gått. Dessverre er ikke undertegnedes kropp 20 år lengre, og etterhvert begynner år på år med ofte to treningsøkter pr dag med dans og yoga å tære på. Jeg må bare innrømme at jeg er langt mer sympatisk og empatisk når det er snakk om andres helse enn ved min egen, men til slutt ender det jo likevel på at jeg ønsker å drive med dans og yoga i mange år fremover og da er det på høy tid å ta noen grep. Dette er jo min hverdag og min virkelighet, jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg ville fungert uten dans og yoga i live mitt. Etter ett par kraftige slag midt i fleisen fra det offentlige systemet har jeg nå vært i kontakt med naprapat, og jeg merker allerede endringer etter bare to besøk. Jeg ser lys i tunnelen…

Nå har det vært god kok og hardkjør i noen uker allerede så etterhvert blir det ikke feil med litt høstferie. Dancespace holder stengt i uke 40, 1-7 okt. Etter litt tid i fulle dansesaler og med svette yogaøkter skal det nå bli fint med litt fjell-luft i lungene. Håper mange kommer seg ut litt neste uke og får benyttet seg av den deilige naturen vi har her til lands. Litt balanse i hverdagen der også altså:-)


Categories: Dancespace