fbpx

Dans og yoga for psykisk helse

Hei i høstsolen. Vi ved Dancespace er allerede godt igang etter høstferien. Selv har jeg klart å dra på meg en slags forkjølelse her, som så mange andre nå for tiden, men med supermotivert og nydelige elever greier jeg å karre meg på jobb om dagen likevel. Så tusen takk til de for litt drahjelp når man trenger det:-)

I dager er en markeringsdag for fokus på psykisk helse, og nettopp fokus på psykisk helse er den største kampsaken for Dancespace og den viktigste oppgaven av alt vi driver med hos oss. Vi er heldig og får være med å bygge opp og utvikle småbarn, barn, ungdom og voksne og får følge disse på en del av dems reise. Det er utrolig spennende og et ansvar vi tar på alvor ved Dancespace. Med sterk psykisk helse kan vi mennesker leve gode og meningsfylte liv og jo flere av oss som oppnår dette jo bedre vil verden se ut i sin helhet. Et sterkt hode kommer vi utrolig langt med, uansett hvilken vei vi velger i livet.

Jeg oppfordrer alle elever, foresatte og ellers andre som leser denne bloggen om å ta ett par minutter idag til å tenke gjennom hva som gjør at nettopp du har det fint med deg selv. Og så ta et lite steg på veien til å jobbe med dette. De fleste av mine elever opp gjennom årene har utallige ganger hørt meg si frasen «det viktigste er at du har det bra», men hva som skal til for at hver og en av oss trives med den vi er vil alltid være individuelt og derfor er det viktig å være bevist på hva som trengs.

Idag står solen på himmelen i hovedstaden og gjør stemningen litt letter for mange av oss bare der. Men vi går nå mørkere tider imøte, sånn sesong-messig, og litt ekstra omtale og vennlighet ovenfor deg selv og de rundt deg er ingen dum ide;-)


Categories: Dancespace