fbpx

Dans- og yoga-festival, storfint besøk og nye Buddhaer

Endelig! Nå har vi spikret dato og lokaler for Dancespaces julevisning 2018. Lørdag 8.desember leier vi like godt Ingenstedts nede ved Akerselva hele dagen og holder en laaaang dag med dans- og yoga-festival. Det blir så gøy!!! I løpet av dagen, ettermiddagen og kvelden skal vi på uhøytidelig og koselig vis gjennomføre to-tre yoga-økter i ulik sjanger og vise frem alle som går på dans ved Dancespace. Det vil koste 150,- å komme inn for alle over 16 år (selvfølgelig ikke de som skal opptre) og da kan man komme og gå som man vil utover dagen. På den måten er det mulig å kombinere med litt juleshopping, lunching med familie osv. Baren på Ingenstedts selger varme og kalde drikker underveis. Alle danse-elever ved Dancespace skal selvfølgelig få nærmere beskjed om når akkurat de skal vise frem sin del, men de klokkeslettene er ikke spikret helt ennå. Men hold av dagen, den vil blir sprekkeferdig med rørende, givende, motiverende, engasjerende og ellers flotte øyeblikk fra og for store og små:-)

Denne uken har vi igjen hatt storfint besøk ved Dancespace. Sigve, eller Sigrid Marie som hun egentlig heter, har vært hatt en liten pause fra studiene sine i France og kom derfor innom for å trene med oss på flere av våre klasser. Selv om elevene våre her er aldeles nydelige og vi føler oss super-priveligerte som får jobbe med de, savner vi jo likevel disse «barna våre» som har reist videre i livene sine. Og det varmer dansemamma-hjertet når de kommer innom på visitt!

De minste Buddha-figurene våre har holdt imponerende lenge, men tilslutt ble bassen fra høyttalerne litt for mye å takle og de rett og slett mistet hode litt;-))) Men nye Buddhaer er nå på plass. De sprer deilig stemning til både svette og myke yoga-økter.


Categories: Dancespace