fbpx

Undervisning, OD-dag, kostymekaos, dans med Aker Solution, men nå snart helg..

Ja, da har det blitt fredag igjen. Må innrømme at det passer helt ypperlig med helg nå. Torsdager blir Ofoten en sånn dag som inneholder litt av alt på min jobb, og igår var intet unntak. Meget variert arbeid, super slitsomt, men herlighet så gøy!!!

Igår var det Operasjon Dagsverk for ungdomsskole- og videregående-elever, og etter yogaklassen på formiddagen fikk jeg derfor super hjelp av Nora og Linnea til å ordne i det kaoset som er vårt kostymelager. Usikker på om det går inn så mye som en liten nisselue til der nå, huff så fullt det er!!! Skulle ikke tro at vi manglet ett eneste plagg for forestillingene som kommer;-)))

På ettermiddagen hadde jeg en veldig morsom jobb med å lære 9 menn og 6 damer fra Aker Solution en Grease-medley som de senere på kvelden fremførte for sine kollegaer. Synes de var veldig sporty og engasjerte, på tross av å være et godt stykke utenfor komfort-sonen leverte de som bare det! Hurra for voksne som er villige til å lære nye ting!!!

Nå er dagens trening gjennomført for meg, men Irlin og Marte danser på Dancespace både idag og imorgen. Før jeg tar helg skal jeg spikre programmet for vår Dans- og Yoga-festival lørdag 8.desember på Ingenstedts. Og så litt annet forefallende småtteri da. Har nok den mest varierte og beste jobben på jord jeg. Dream Bigger!


Categories: Dancespace