fbpx

Fredagsrapporten..

Jadda, det ble helg denne uken også. Vi har hatt en ganske så vanlig ute ved Dancespace denne uken, med høy musikk, latter, svette, pust, pes og ivrige elever fra 2 til 65 år.

Vi har i de fleste klasser nå lagt en plan for hva vi skal vise frem på Dans- og Yoga-festivalen 8.desember på Ingenstedts, og dette øver vi på hver uke fremover. For det meste dreier det seg om trinn vi har øvd på i hele dette semesteret, bare med litt endringer i rekkefølger og med noen plasseringer eventuelt. Hører også med til historien at det hvert eneste semester utføres utallige øvelser, oppvarmingsdanser, kombinasjoner over gulvet og koreografier som aldri blir vist frem for noen. Det er ofte mange foreldre og besteforeldre som forteller meg at de er imponerte over alt som disse elevene greier å huske, så da er det jo et viktig poeng at de faktisk husker ca fire ganger så mye dans som det de viser frem for publikum. Jeg er imponert selv jeg. When there is a will there is a way;-)

I dag har jeg vasket på studio og hengt opp lapper med noen enkle oppførsel-regler. Jeg har både danset ved og jobbet på min det av dansestudioet rundt omkring i dette landet, og men fare for selvskryt vil jeg påstå at mitt eget studio er det mest hjemmekoselige studioet jeg har sett. Vi har gode fasiliteter for de som vil sitte og vente på barna sine, foreldre og elever kan jobbe, gjøre skolearbeid, låne et blad eller en bok å lese i eller bare slappe av med musikk på øre. Der er mulighet for å kjøpe varme og kalde drikker, knekkebrød og energibarer. De som ikke har med vannflaske kan til og med få låne glass hos oss. Jeg kan informere dere om at dette ikke er vanlig kost på dansestudioer, mange holder til i kjellere og bomberom og har knapt nok plass til sko i gangen utenfor studio. Jeg har tilgode å komme et sted hvor jeg kan hente glass ut av skapet for å drikke i pausene. Dessverre virker det ikke som om mange av de som vanker på Dancespace ikke vet å sette pris på og ivareta dette hos oss. Det flotte og selvbetjente venteområdet vårt blir ikke behandlet på en respektfullt måte. Elevene setter fra seg glass, kopper, bokser og flasker rundt omkring, slipper godtepapir og tørkepapir rett ned på gulvet og av og til når jeg går for dagen soper jeg opp halve brød og hele muffinser fra gulvet. Mange er påpasselige med å lære barna å ikke bruke ekte pels, spise vegansk og handle økologisk, men hva med det aller nærmeste innen miljøvern.. Hva med å bevare, respektere og vedlikeholde det miljøet vi står og går i sammen. Jeg oppfordrer til skjerpings over hele linja! Ellers tar jeg vekk det hyggelige venteområdet og lager heller et ekstra studio av det…

Bortsett fra det, god freddan og god helg etterhvert. Dream Big!


Categories: Dancespace