fbpx

Takk for sist..

Hei fine blogg-lesere. Sist uke lå denne bloggen vår helt brakk dessverre. Mye fordi jeg hadde en del personlige ting å styre med den uken, men også fordi jeg hadde en del kjipe nyheter å dele med våre kunder som jeg måtte forsikre meg om at alle leste. Og da prioriterte jeg å sende ut info på mail i stede. Vi har så mange fine folk oppe ved Dancespace hver uke, og jeg er veldig takknemmelig for masse god respons og støtte når jeg sist uke følte jeg måtte dele litt ubehagelige ting. Dancespace er jo rett og slett litt som min førstefødte for meg, det skjer jo så mye positivt og fint hos oss hver uke og da vil man jo gjerne ikke rapportere om annet en fryd og glede. Jeg gruet meg for å sende ut en sutrende mail, men fikk altså så mye backing fra fine folk. Sånt blir jeg så glad av!!!

I de aller fleste danseklassene nå fokuserer vi litt ekstra på det vi skal vise frem på Dans og Yoga-festivalen vår på Ingenstedts 8.desember. Scenen der er jo betraktelig mindre enn studioene ved Dancespace. Så vi leder opp flere av klassene og tester hvordan det funker å danse på et mindre areal. Å holde sin plassering når man står på scenen og danser er veldig viktig for å få helheten til å se bra ut, så dette er også meget nyttig læring. Men, disse visningene ved Ingenstedts er ment til å være lavterskel og koreografien skal derfor i mye større grad være «work in progress» i motsetning til de store forestillingene vi produserer før sommerferien og setter opp på Riksscenen. Så nå før jul håper vi virkelig at både dansere og publikum skal møte med lave skuldre, ta ting som de kommer og bare nye en førjulsstriden sammen med god musikk, lykkelige barn og ungdom og noen rørende kunstneriske innslag:-)

De siste ukene, og også denne uken er Underholdningsvogna på plass i våre lokaler på dagtid. De synger, danser, spiller og øver alt det de orker på flotte kulturelle innslag. Jeg håper og tror at det snart vil bli muligheter for Hvermannsen og få se en bit av det de driver med. Superdyktige damer disse her, så jeg anbefaler alle å få med seg dem dersom anledningen byr seg;-)

Yoga-klassene våre går også for fullt fremover mot slutten av semesteret. På tirsdager og torsdager har vi jo to yoga-økter, så den første yogaen er allerede unnagjort for idag. Vi fortsetter med «voksen-klassene» ved Dancespace en uke etter julevisningene 8.desember, og lørdag 15.desember er derfor siste klasse for yogaen i 2018. Lørdag 15.desember vil de også bli holdt en liten sammenkomst og avslutning for yoga og liten+stor ved Dancespace. mer info om det kommer om ikke lenge. Vinyasa flow og Yin jobber nå med det siste opplegget for i år (der forandres opplegget for klassen hver femte uke), vinyasa flow med et fokus på stamina og Yin-klassen med mye fokus på store muskelgrupper. Våre yoga-klasser er sjelden eller aldri spesielt fulle, så drop gjerne inn og prøv dersom det er noe som vekker nysgjerrigheten.


Categories: Dancespace