fbpx

Happy Thanksgiving everyone!!!

Idag er det Thanksgiving dere. Og jeg vil bare si, jeg er så utrolig takknemlig for Dancespace! Jeg er så super takknemlig for å få jobbe med noe jeg elsker, for å ha den friheten man har når man har skapt sin egen arbeidsplass og for det store ansvaret det er å jobbe med barn og ungdom i utvikling. Og, vi har hatt noen år med mye motgang og lave elev-tall ved Dancespace, men akkurat nå ser dette ut til å ha snudd for oss og det er så befriende å kunne føle at driften av studio er relativt sikker om dagen. Sender enorme takk-vibrasjoner ut i det åpne rom og håper at de treffer dere alle sammen på den best tenkelige behagelige måte:-)

Thanksgiving er virkelig min all time favorite av «de amerikanske høytidene». Som yogi er jeg opptatt av og prøver så godt jeg kan å praktisere takknemlighet hver eneste dag (det er ikke alltid så enkelt å være bevisst dette), så en utpekt dag i året hvor dette får oppmerksomhet av flere er absolutt en god ide synes jeg. Særlig i det vestlige samfunnet vi lever i.

Det er selvfølgelig langt flere ting enn jobben min i livet jeg er takknemlig for, vi er jo en veldig liten prosent på denne jord som er langt over gjennomsnittet heldige. Å kunne henge med dansende barn og ungdom og fokuserte yoginier nesten hver eneste kveld er jo da virkelig bare kremen på kaka. Fy søren så heldig akkurat jeg er!!!


Categories: Dancespace