fbpx

Programmet for Dans- og Yoga-festivalen 8.desember på Ingenstedts

Ja, nå er vi godt inne i siste ordinære undervisnings-uke ved Dancespace (neste uke er det kun Yoga, Zumba, Jazz voksne og Liten+stor som gjør sin siste klasse). Førstkommende lørdag avslutter alle de andre klassene med en festival på Ingenstedts og her er programmet for den:

Kl 10.00 Yoga

Ledet Vinyasa Yoga klasse med Sivanita

Kl 11.30 Urbane visning

Hip hop 1-4

Break 1-3

Commercial 1-2

Girlystyle

Kl 13.00 Første Jazz visning

Jazz forb torsdager

Jazz 1 mandager

Jazz 2 tirsdager

Jazz 3 tirsdager

Jazz 4 tirsdager

Jazz 6

Musical

Kl 14.30 Yoga

Ledet Ashtanga Yoga klasse med Marte

Kl 16.00 Ballett visning

Barnedans

Ballett forberedende

Ballett 1-6

Point

Kl 17.30 Andre Jazz og Moderne visning

Jazz forb onsdager

Jazz 1 torsdager

Jazz 2 torsdager

Jazz 3 onsdager

Jazz 4 mandager

Jazz 5

Moderne 1-2

Kl 19.00 CompnaY visning

Jr.CompanY og Dancespace CompanY

Bildene er fra fjordårets visninger på Ingenstedts

Dette er altså ikke rekkefølgen på de forskjellige visningene, men bare oversikten over hvem som danser i hvilken visning.

Som dere ser er det lagt opp til to små yoga-økter ila dagen, og absolutt alle er velkommen til å møte opp i treningsklær og delta, både på Vinyasa flow yoga kl 10.00 og på Ashtanga yoga kl 14.30. Kom kom, bli med da vel!!!

For å gjøre det enklere og mer effektivt med billetter i døra tar vi både kontanter, kort og vipps, og om man skal betale med vipps kan man gjøre det på forhånd ved å velge antall billetter man skal kjøpe under Forestilling i Vipps-butikken til Dancespace. Da kan man bare fremvise kjøpet ved inngang og få utdelt sin billett. Billetten gjelder for hele dagen og man kan komme og gå som man selv ønsker.

Vi kommer til å ta med litt Dancespace-tøy til festivalen, så det er da kanskje mulig for noen å få unnagjort en julegave eller to på lørdag. For tiden jobber vi med å få til en løsning for gavekort også. Kanskje kona eller mannen som har alt hadde nytt godt av litt yoga til våren, eller kanskje et lite barnebarn kunne fått en fin aktivitet for seg og sine foreldre på lørdager over jul. Jeg er rett og slett et oppspinn av gode ideer jeg;-)))

Da er det snart rett og slett bare å raske med seg det man har av familie og venner og møte opp for felles førjulshygge med masse varme og godt humør. Vi gleder oss til å kose oss med dere!!!


Categories: Dancespace