fbpx

Nytt år, nye muligheter

Hei Bloggen! Nå har den ligget brakk ganske så lenge altså, så det er virkelig på tide å komme igang med oppdatere her litt mer regelmessig her inne. Dancespace starter vårsemesteret med dans og yoga lørdag 26.januar og det er jo ennå en stund til. Men for min del er det ganske mye jobb som skal gjøres før selve semesteret starter og jeg har heldigvis kommet godt igang i det nye året.

Sist uke holdt Sigrid Marie ett par klasser på Dancespace og der hadde hun godt oppmøte. Så gøy at de som reiser ut i verden for å lære mere dans vil komme tilbake til oss når de er hjemme på ferie og sprer rundt seg med sin kunnskap og inspirasjon til Dancespace-elevene. Det setter jeg pris på, og det gjør helt klart den ivrige dansegjengen vår ved Dancespace som alltid synes at feriene er ubehagelig lange.

Selv skal jeg prøve å finne tid til å sette opp ett par drop-in yoga-klasser i løpet av disse ukene før offisiell oppstart av vårsemesteret. Sist uke gikk for det meste med til administrative oppgaver, men til uken som kommer nå skal jeg nok komme igang med å forberede klassene jeg skal undervise denne våren. Det er deilig å merke at kreativiteten kommer sigende på meg etter at hode har fått hvilet en god stund. Gleder meg til alle er på plass i salene ved Dancespace igjen og dagene er fylt med gode rutiner.


Categories: Dancespace