fbpx

50 shades of pink, with love

Tjohei. De av dere som har vært elev hos meg lenge vet nok at jeg er langt over gjennomsnittlig avhengig av trening. Og i denne perioden vi har vært inni nå så er det jo langt roligere dager for meg pop treningsfronten enn hva det er når semesteret er igang. Under semesteret ved Dancespace får jeg som regel logget 8-9 økter i løpet av uken, men siden 15.desember har jeg nå altså bare hatt 5-6 økter i uken. Det har vært litt yoga, og myyyye løping…Det er litt kjedelig å innrømme, men sett bort fra mine utendørsaktiviteter med løpingen og nedoverski i helgene så er jeg rett og slett ikke noe friluftsmenneske. Dans og yoga, som jo i størst grad er innendørsaktiviteter, passer meg dermed midt i blinken. Og derfor kan jeg fortelle dere at, ballerina som jeg er (kremt, kanskje mere var..) så har denne rosa himmelen som vi har hatt så mye av i vinter virkelig gitt treningslivet mitt en ny dimensjon. Herlighet så mye fin himmel det har vært å ta inn på joggeturen rundt om på Ekeberg, Nordstrand, Lambertseter, Manglerud og Ryen i den siste. Digg å oppdaget at naturen kan hjelpe til og med på meg;-)

De som mottar mail fra meg har kanskje lagt merke til at jeg avslutter alle mailene jeg sender med «Med kjærlighet». Dette er kanskje litt rart, og mange synes kanskje at det virker flåsete å kaste rundt seg med kjærlighet på den måten… det kan jeg godt forstå egentlig. Men dette er en frase jeg har tatt med meg fra filmen This is it som omhandler Michael Jackson. Han var en ordentlig perfeksjonist i sitt arbeide og ga derfor relativt kvasse tilbakemeldinger til de han jobbet med. Og da poengterte han ofte men «I say this with love». Selv prøver jeg å så ofte som mulig gå gjennom utsagnet «is it kind, is it true, is it nessessary» før jeg ytrer meg, og i den sammenhengen er det like mye for min egen del at jeg avslutter mailer med «with love/med kjærlighet». Det hjelper meg rett og slett litt med å sjekke meg selv. Og så håper jeg at de som mottar mail fra meg også leser setningene mine med det tonefallet de var skrevet..

Også idag har det vært flere spennende jobb-møter for Dancespace. Nå skal jeg faktisk snart tilbringe tre-fire dager i varmere strøk, men jobben er selvsagt med og jeg skal ikke være langt unna 100% tilgjengelig dersom noen vil ha tak i meg. Jeg nåes jo både på mail, telefon, SMS og nå også på Dancespaces messenger, så de som trenger min hjelp skal kunne få det:-) Heldige meg som har en så fleksibel jobb at mye av den kan gjøre fra nesten hvor som helst.

Halvannen uke bare til dørene er åpne igjen hos oss. Ønsker dere en fortsatt fin januar-uke. I neste uke tenker jeg at jeg får inn en ettermiddag med yoga drop-in;-) Dream Bigger!


Categories: Dancespace