fbpx

Gratis yoga i Oslo i kveld

Tjohei hvor det går! Nå er det få dager til Dancespace dans- og yoga-studio endelig åpner for sesongen igjen, Marte starter med Ashtanga yoga og Liten+stor førstkommende lørdag 26.januar henholdsvis klokken 10.00 og 11.30. Begge disse klassene har enda noen ledige plasser så da går det fint an å uanmeldt bare dukke opp til en uforpliktende prøvetime:-)

Men, før det kan alle som har lyst komme på gratis vinyasa flow yoga med meg kl 17.00 i ettermiddag. Jeg har satt sammen en godt rundet klasse som det er fint å starte treningssesongen med, her får vi både styrke, smidighet og et roligere sinn i en og samme økt. Det eneste det krever av deg er 1 time av din tid, ellers er det aldeles GRATIS. Vi som har opplevd den gode effekten yoga har på våre liv skulle jo ønske at all yoga kunne være gratis, sånn fungerer dessverre ikke vårt materialistiske samfunn, men «this noe is on me». Håper å se mange der i ettermiddag, både ungdom og voksne!

Nå like før oppstart og med flere spennende prosjekter på gang går det i grunn en kule varmt for meg om dagen, så selv ser jeg fryktelig frem til en time med full fokus på innpust-utpust, synkronisering av bevegelse og bevisstgjøring. Det skal bli så diss det!!!

Dream Big!


Categories: Dancespace