fbpx

Endelig igang på Ryen

Åhhhhh, endelig er vi igang med dans og yoga på Ryen igjen. Det er så godt å være i siget altså, både jeg og de andre pedagogene blir ganske nervøse før de første klassene egentlig, men så snart vi kommer inn i flowen blir vi mye roligere og det er bare deilig å være tilbake.

På søndag hadde pedagogene ved Dancespace en lang og deilig jobb-Brunch på Bølgen & Moi Briskeby. Planer ble lagt, ideer delt og alle var virkelig inspirerte og klare for nytt semester. Veldig takknemlig for mitt fantastiske team, kan ikke være mange som har så flotte folk med på laget sitt. Det blir et deilig semester dette her, på alle vis, det er jeg nå helt sikker på.

I Ås må de vente i noen få dager til, men oppstart nærmer seg med stormskritt der også. Tirsdag 5.januar er vi igang med Dancespace Ås og da er det Linnea som skal ført ut med Barnedans, Ballett forberedende og Ballett 1. Deretter følger Jacob og Gina på med Break, Popping og Hip hop på onsdag og Jazz i alle aldre på torsdag. Og så må jeg jo også nevne min Vinyasa flow yoga onsdag formiddag, håper det dukker opp noen som vil prøve den også.


Categories: Dancespace