fbpx

Nå også igang i Ås

Halloooooo! Nå er det full rulle altså. Dancespace Oslo er snart i enden av sin andre semesteruke, og når kvelden er omme har vi fullført den første uken vår med dans og yoga i Ås også. 13 nye klasser på planen var nok ekstremt optimistisk, men vi har da fått gjennomført 6 av klassene og håper på å få gjennomført 3 til ikveld. Det er jo ikke værst, synes jeg. Flere av de som har hatt prøvetime i Ås denne uken har helt klart vært fornøyde med opplegget vårt, for det har allerede kommet inn påmeldinger. Veldig hyggelig, for da ser vi i alle fall at vi kommer igang med en spe begynnelse denne våren.

Vi rekker å gjøre en uke til før det blir vinterferie både i Oslo og Ås. Og den uken trenger jeg å utnytte til det fulle faktisk, for i vinterferieuken tar jeg 13 elever fra Dancespace CompanY med meg på studietur til London. Så det skal jo litt planlegging til! Dette er tredje gangen jeg tar med et gjeng til London, men så mange som 13 har de aldri vært. Det blir superspennende og vi gleder oss noe helt vanvittig alle mann (eller damer da, det er faktisk bare damer i den gjengen…)


Categories: Dancespace