fbpx

Vel overstått, og masse gøy i vente

Da er altså vinterferien på hell for oss Oslo- og Ås-borgere. Håper at mange har koset seg og kanskje ladet batteriene litt til ny giv frem mot våren. Ved Dancespace har flere av pedagogene brukt dagene i vinterferien på å forberede våre sommerforestillinger. Temaene for disse skal avsløres førstkommende uke og da starter vi også sånn smått med innstuderinger til disse som skal avholdes på Riksscenen i Oslo 2. Og 3. Juni. Dette blir spennende, mange av elevene ved Dancespace Oslo er nærmest elektrisk i påvente av å høre hva vi skal fremføre. Gøy!

Bilder fra Riksscenen i fjor…

Som nevnt sikkert 100 ganger tidligere har Dancespace CompanY gjennomført en studietur til London denne vinterferien. Fire dager har vi tilbrakt der, og på den tiden har vi fått med oss mange ulike klasser ved Pinapple dance studio, musikalen Wicked på the Apollo Victoria Theater, flere fine frokoster og middager sammen og litt shopping innimellom alt dette. Jentene har kost seg masse, jeg er stolt av både innsatsen deres og nivået i danseklassene og jeg er ganske sikker på at de alle har vokst på denne turen sammen. De har selv lagd en liten video fra turen sin, den er lagt ut på våre Facebook-sider så det er bare å ta en titt der. Ikke tull å holde styr på 13 jenter mellom 14 og 16 år i en storby, så føler meg ganske fornøyd med egen innsats også faktisk;-) Masse kred til Thea Lund som virkelig var til uvurderlig stor hjelp for meg under turen!


Categories: Dancespace