fbpx

15-årsdag og the secrets are out.

Idag 1.mars 2019 fyller Dancespace 15 år! Det var i Ballplassveien 2 på Ekeberg at vi for første gang 1.mars 2004 åpnet dørene og startet med å undervise dans og yoga for lokalbefolkningen her oppe. Etter 3 år der ble det nye og større lokaler i Oluf Onsums vei 9b, bare noen hundre meter unna. Der har vi renovert og effektivisert lokalene i flere etapper og i år har vi altså også laget studio og åpnet i Ås. Ett par tusen mennesker har nok vært innom Dancespace i løpet av disse årene. Og jeg håper og tror at de har fått med seg litt av atmosfæren og «feelingen» som vi prøver å spre ved Dancespace, Dream Big! Hurra for Dancespace, idag og i 15 nye år!

Denne uken er katta endelig ut av sekken, og elevene sitter ikke lenger på pinebenken og venter i spenning på hva vi skal fremføre på sommerforestillingene i år.

Barnedans, ballett forberedende, ballett 1-6 og musical skal fremføre Mary Poppins. Så om det er lenge siden den klassikeren har blitt spilt hjemme (eller om du som meg aldri hadde sette den før) så passer det fint med litt popcorn og filmkveld med den når helgefreden etterhvert senker seg i hjemmet. Roller er utdelt og vi er allerede igang med innstuderingene.

Tittelen på forestillingen som alle de andre danseklassene skal fremføre er «Den du er». Som en rød tråd skal fokus hos oss denne våren være identitet, hva gjør oss til den vi er, hva definerer vi oss selv ut fra, hva er utfordringene rundt det å kjenne seg selv og hva er gevinsten ved å være trygg på seg selv. Det er mye spennende som skjer på klasse fremover. Allerede denne uken har vi både hørt og sett uttrykk for hva elevene våre tenker om dette temaet, og det gjør at vi gleder oss veldig til reisen frem mot ferdige forestillinger første helgen i juni.


Categories: Dancespace