fbpx

Den du er

Enda en uke på hell, shit som tiden flyr… Nå er vi ved Dancespace godt igang med å innstuderte til forestillingene vår og det er bare så gøy. Det bor så utrolig mye i disse elevene våre og vi er privilligerte som får dele flotte «reiser» sammen med de. Jobben med forestillingen «Den du er» er jo vår måte ved Dancespace å fokusere på mental helse inni all den fysiske jobbingen. I fjor gjorde vi forestillingen «Vær en Venn» og det ga maaaaaange fine studer i klasser frem mot forestillingsdagene. Både pedagogene og elevene ble mye mer beviste på samhold og vi økte omtanken for hverandre noen kraftige hakk. Når vi nå lager forestillingen «Den du er» vil vi øke aksepten og toleransen for at alle er ulike og unike, vi vil jobbe for å bli tryggere på oss selv og mer beviste på å ikke la stimuli fra resten av verden påvirke hva vi synes om oss selv. Med dagens «Instagram-samfunn» er det fort å tro at livet vårt skal gjenspeile de filtrerte, lyssatte og godt gjennomtenkte bildene vi ser fra andres liv. Da kan plutselig virkeligheten få problemer med å strekke til og det er fort gjort å bli skuffa, usikker og stressa. Den danseformen vi driver med ved Dancespace er kunst, og det gjør den til en glimrende arena både for å fokusere på og uttrykke slike følelser i oss. Det er et meget spennende arbeid, heldige oss! Dream Big!

På vår Instagram og Facebook-profil har vi lagt ut et lite klipp fra innstuderingene til Bendik jazz 6 igår. Kos deg med å gå inn og ta en titt på dyktige, engasjerte og aldeles herlige elever som formidler Bendiks gripende koreografi.


Categories: Dancespace