fbpx

Et sunt og deilig tips fra meg

Idag tenker jeg å komme med en bitteliten anbefaling faktisk. I Oslo holder Dancespace til mellom Ekeberg og Ryen og på Ekeberg er det dessverre lite med næringsbygg og derfor også glissent med butikker, restauranter og cafeer. (Der finnes jo Ekebergrestauranten og flere i tilknytning til den som er veldig fine altså) Men nede i Gamlebyen, som ikke er så langt unna oss finnes det nå flere gode, fine og spennende tilbud. Det finnes en delikatessebutikk som selger oster, pølser, ferskt brød m.m, det finnes en superkoselig restaurant som selger italiensk upretensiøs husmannskost, det finnes en veldig hyggelig bistro som heter Frida Kahlo og det finne et sunt, friskt og spennende lunch/brunch-sted som heter Kumi Oslo. (Selvfølgelig finnes det mange andre der nede også, jeg nevner bare noen få av de nyeste). Sistnevnte spiste jeg lunch på idag og både maten, drikken og atmosfæren ga absolutt mersmak. Nå var det ikke første gangen jeg var innom der akkurat, men som lokal buissniss selv føler jeg for å fremme det som kalles «small buissnesses». Husk at skal vi ha andre alternativer enn disse stor kjedene som kjører masseproduksjon, det gjelder i alle deler av markedet, så må man benytte seg av de. Ellers holder verken de eller vi ved Dancespace lenge, man trenger kunder for å holde åpent… Bare en tanke, fra meg til deg. Dream Bigger!


Categories: Dancespace