fbpx

Sommerforestillinger i Kr.Himmelfarts-helgen…

Jeg håper alle har fått med seg at vårsemesteret vårt avsluttes med sommerforestillingene 1-2.juni, der skal alle danseklasser ved Dancespace representeres. Den siste uken av semesteret vil det være full gjennomgang av Mary Poppins (presenteres av Barnedans, ballett forberedende, ballett 1-6 og musical) tirsdag 28.mai og full gjennomgang av «Den du er» (presenteres av Break1-3, Popping, Hip hop 1-4, Jazz forberedende, jazz 1-6, moderne 1-2, commercial 1-2 og girlystyle) mandag 27.mai og onsdag 29.mai. Disse fulle gjennomkjøringene gjennomføres i våre studio i Oslo. Torsdag 30.mai er Kr.himmelfartsdag og derfor holder Dancespace stengt. Fredag 31.mai er det generalprøver for begge oppsetningene på Riksscenen og lørdag 1.juni og søndag 2.juni er det altså forestillinger. Mary Poppins kjøres 1 gang pr dag (altså 2 forestillinger) og Den du er kjøres 2 ganger pr dag (altså 4 forestillinger). Forestillingene kjøres flere ganger både for at alle som ønsker å se skal få mulighet til det og for at disse flotte elevene våre som har øvd i mange uker skal på presentere seg flere ganger. Klokkeslett for prøver og forestillinger, kostymeinfo og info om hår og sminke blir tilsendt alle våre danse-kunder i et esel-ark når datoene nærmer seg.

Både elever og pedagoger jobber som sagt ivrige og iherdige med koreografier til forestillingene. De har plasseringer, formasjoner, parterarbeid o.s.v og det er derfor viktig at vi får beskjed dersom noen ikke skal være med på Riksscenen. Tenk deg så kjipt om ditt barn har øvd på et triks i 15 uker sammen med en på dansinga og så møter ikke partneren opp til fremvisningen.. Danseforestillinger er i høyeste grad lagsport og krever team-effort mer enn noe annet. Bare vent å se;-)

Det er mange som har reagert på datoene for forestillingene (Kr.Himmelfarts-helgen), de synes det er upraktisk. Som mamma til skolebarn selv kan jeg bare bekrefte at jeg er helt enig i det, skulle gjerne hatt fri den helgen. Men da jeg booket Riksscenen i august 2018 var disse datoene vårt eneste alternativ dessverre. Da viste jeg ikke annet råd enn å booke og informerte derfor om datoene i oppstartsinfoen som ble sendt ut tidlig i januar allerede. Tenkte da at elever og foresatte kunne planlegge deretter, men jeg har skjønt utover i semesteret nå at de fleste ikke leste hele den mailen… Det er flere hensyn å ta enn de som viser seg på overflaten og jeg kan forsikre dere om at logistikken for forestillinger med ca 500 aktører er nokså innviklet. Jeg prøver å unngå å spame innboksene til våre kunder i håp om at mailene jeg da sender ut blir lest, men I guess sometimes you can´t win;-) Krysser fingrene for at alle har hørt meg denne gangen. Og at mange vil prioritere Dancespaces forestillinger fremfor å reise bort. De av dere som har vært med før kan kanskje gå god for at det er verdt det?;-)

Fantastiske forestillinger er jeg uansett sikre på at vi vil greie å levere også i år. Dream Bigger!


Categories: Dancespace