fbpx

Sommerskole 2019

God freddan pips!

Jeg kommer akkurat fra Dancespace nå og det er altså helt vanvittig trøkk i disse elevene som fyller studioene våre på fredager. Deilig energi og så gode vinner å ta med seg inn i helgen. Takk takk takk!

Og så, Sommerskole 2019. Vi skal jo selvfølgelig tradisjon tro ha dette. 24-27.juni fra kl 10.30 til kl 16.00 hver av dagene. Det blir ballett og neoklassisk/moderne, hip hop og girlystyle og jazz og stretch. Fire dager mer fylt med dans enn noen gang. Det blir supersuperdupergøy!!! Og selvfølgelig avslutter vi uken med visning for familie, venne og kjente og grillfest som alltid på torsdagen. Meld deg på via vår nettside med en gang, det er begrenset med plasser. Prisen er 2500,- (og det er tilsaman 18 timer med dans).

God helg og ikke minst, Dream Big!


Categories: Dancespace