fbpx

Overload, for femtende gang

Hei og hopp hvor det går om dagen! I morgen er det siste dag med ordinær undervisning ved Dancespace (gjelder ikke Zumba og Yoga) før vi starter med en høyst uordinær uke på mandag. Dette er femtende gang vi gjør slike stores forestillinger, men som alle tidligere år begynner jeg nå å rote med de enkleste ting og øynene skjeler snart alle veier. Det ER et system i rotet, men innimellom føles det likevel som det komplette kaos.

Jeg vil bare minne alle rundet meg/oss om at det nå er viktigere enn noen gang å møte arrangøren, pedagogene og ikke minst elevene med ekstra velvilje og god energi. Vi føler på presset ved Dancespace nå og da er det fort gjort at det brister litt lettere enn ellers. Jeg lærte av en veldig fin venn for noen år tilbake; Når man er publikum, vær gode i ansiktene deres. Håper at vi alle vil huske på det i møte med hverandre i uken som kommer. Da blir opplevelsene mye bedre for både store og små.

For å roe ned reka og få litt påfyll og inspirasjon har jeg de siste ukene fått med meg hele 4 klasser med Robert Huvitt. Han er en aldeles fantastisk ballettpedagog som jeg rett og slett digger. Klassene hans gir med trening, danseglede, ro, flyt og mye mye mer. Vi har hatt han som gjestelærerne ved Dancespace disse to ukene i tillegg til at jeg har tatt klassene hans på Proda (daglig trening for profesjonelle dansere).


Categories: Dancespace