fbpx

Lenge siden sist

Hallais bloggen. Nå er det virkelig leeenge siden jeg har oppdatert dere. Det skyldes selvfølgelig at det har vært en lang sommerferie, men jeg ser jo også at jeg helt glemte å fortelle om den fantastiske sommerskolen vi hadde i slutten av juni. Det føles virkelig som år siden nå, da sommerferien som vanlig har vært fylt med reiser, familie, venner og tonnevis med nye inntrykk, for meg og sikkert for alle andre også. Jeg husker likevel at vi hadde en fantastisk og denne gangen full sommerskole, med 25 ekstremt ivrige og engasjerte elever som danser 16 timer ++ i løpet av 4 dager! Jeg var mildt sagt imponert over de alle sammen. Her er noen bilder.

Som alltid når jeg tar sommerferie trakker jeg ned treningen betraktelig, men jeg prøver likevel å få inn 3 til 5 økter i løpet av uka, noe hogging, noe yoga og noe dans. Og når man reiser til nye vakre steder får jeg ofte lyst til å dokumentere med et yoga-bilde. Her er litt bilder fra mine treningsøkter. (Det siste er det man kommer Yolo-yoga for min del, haha, litt skeptisk til vann jeg).

Denne uken er jeg endelig tilbake og i full sving med jobb igjen. Det trenes hver dag, klasselister organiseres, mail besvares, klasser legges opp og lokalene til Dancespace Oslo får seg en liten touch-up.

Gleder meg masssssse til elevene våre er tilbake igjen og fyller lokalene med musikk, heiarop og en søt odør som forteller om hardt arbeide;-) Vi har ennå masse ledige plasser, både her og der. Vil du være snill og spre det glade dans- og yoga-budskap for meg? Neste uke, nærmere bestemt onsdag 14.august er det audition til våre to kompanier igjen. mer om det på bloggen i neste uke. Dream Bigger!!!


Categories: Dancespace