fbpx

Goooood mandag

Hei og god mandag! Kjent innom bloggen for å informere dere/minne dere på at vi holder auditions til våre to kompanier førstkommende onsdag 14.august. Jr.CompanY audition 12.00-13.30 og Dancespace CompanY audition 14.00-15.30. Håper å få stinn brakke med håpefulle, ivrige, engasjerte og nydelige elever!!!

Idag er fakturaer for høstsemesteret blitt sendt ut, på vipps!!! Jeg har gruet meg lenge til denne dagen da jeg har årevis med dårlige opplevelser når det gjelder alt som kan gå galt i sånne nye prosesser. Meget optimistisk der jeg altså!;-))) Men, det er jo ikke verdens undergang om noe skulle gå litt galt, det lar seg jo som regel løse. Håper som alltid på tålmodighet og vennlighet fra våre kunder, holder mantraet «it`s not the end of the world» gående i hodet her…


Categories: Dancespace