fbpx

Første uke overstått

Da var første semesteruke av høstsemesteret 2019 ved Dancespace overstått. Det er uendelig deilig å være igang igjen. Tusen takk til supre elever og foresatte som har vært innom oss denne uken, både i Oslo og i Ås, uken har virkelig gått over all forventning. Jeg må også rette en enorm stor takk til disse fantastiske pedagogene som utgjør Dancespace-teamet, Bendik, Marte, Thea, Jacob, Kristine, Irlin, Gina, Diska, Linnea og Casandra. Dere tar imot våre elever på en helt enestående måte, klassene er spennende, morsomme og pedagogiske lagt opp og på denne måten utgjør dere en ordentlig forskjell i andres liv. Jeg er superstolt, ydmyk og takknemlig for å få jobbe i dette Dream-teamet! Sammen skal vi «make Dancespace even greater again» denne høsten.

14.august hadde vi auditions til våre to kompanier, Jr.CompanY og Dancespace CompanY, og i løpet av denne første semesteruken har også Jr.CompanY hatt sin første opptreden sammen, på Ekeberg skoles skolestartsfest. Vi har endt opp med 18 jenter i Jr.CompanY og 14 jenter i Dancespace CompanY og vi ser allerede etter kun ett par klasser at her kan vi forvente stor progressjon denne sesongen. De jobber virkelig som noen helter alle sammen. Her er noen bilder fra auditions.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace