fbpx

God kok

Hei bloggen. Bare kjapt innom for å si at det er utrolig god stemning i Dancespace-lokalene både her og der om dagen. Vanvittig mange flotte, ivrige og flinke elever som danser og gjør yoga hos oss i høst. Vi digger rett og slett å jobbe med og for dere. Vi er så vidt i gang med planleggingen av julevisningen vår, men vi vipper ennå mellom om datoen blir 7.desember eller 8.desember. Kanskje greiest at du bare holder av den helgen der til førjulsmys med oss;-)

I våre lokaler har vi gratis kaffe og te for de som venter. Jeg synes det er viktig å legge tilrette for så mye hygge i hverdagen som overhode mulig, og jeg ser at mange som venter på sine håpefulle setter pris på en varm kopp sammen med en bok, litt musikk eller litt surfing på nettet når de nyter en rolig time å ettermiddagen. Livet blir så bra som vi gjør det til, så gjør det bra. Dream big!

Til min store forskrekkelse finner jeg skvetter med kaffe i kopper stående i vinduskarmene og på bordene, og krus og glass som ikke er satt i oppvaskmaskinen når jeg skal lukke og gå sånn i 9/10-tiden på kvelden. Hva!!! Lærer vi ungene våre folkeskikk som vi selv har glemt…!?! Det er ikke barna ved Dancespace som roter rundt seg, de elsker nemlig dette stedet nesten som sitt eget hjem og verner om kosen og hyggen på alle mulige måter vet jeg:-)

Tusen takk til fine folk som jeg får jobbe med hver eneste uke, både pedagoger, elever og foresatte. Elsker jobben min!


Categories: Dancespace