fbpx

Verdensdagen for psykisk helse

Idag er det Verdensdagen for psykisk helse. Det er superviktig å markere. God psykisk helse er absolutt noe av det aller viktigst man kan ha. Det avgjør hvordan dagen vår faktisk blir. Med «et sterkt hode» er vi mer eller mindre uovervinnelige, da tåler vi det aller meste. Ved Dancespace har vi mye fokus på god psykisk helse. Ved å gi elever muligheten for mestring, muligheten til å overraske seg selv med å mestre ting som en gang virket uoverkommelig, skremmende og kanskje neste umulig oppnår vi sterke hoder, god psykisk helse hos våre elever. Vi snakker mye med elevene om å være en god venn, og også om å være bevist på hvordan man snakker til seg selv. Å sjekke at stemmen i hode sier snille ting som man kunne sagt til sin beste venn er viktig å være bevist på fra ung alder. Vær god, snill og omtenksom, mot omverden ja, men også mot deg selv!


Vi har endelig spikret dato og opplegg for vår årlige julevisning. Søndag 8.desember arrangerer vi Dansefestival i Eventhallen på Bryn, og det kommer til å bli en veldig fin avslutning på et veldig fint høstsemester. Vi har de seneste årene holdt avslutningene på Ingensteds og har egentlig vært veldig fornøyde der, men etter at dørmannen vår har tatt støyten for misfornøyde tilskuere som har hatt dårlig plass ser vi oss i år nødt til å investere i større lokaler. Så nå får vi bedre plass og gratis parkering rett utenfor, det blir helt supert det. Jeg kjøper inn 40 bokser med pepperkaker og det vil i tillegg bli mulighet til å kjøpe mat og drikke fra foodtruck inne i hallen. Festivalpass vil koste 150,- for alle over 16 år og da kan man komme og gå som man vil i løpet av dagen. Under 16 år er gratis. (De som skal danse betaler selvfølgelig ikke uansett).


Alle som danser mandager har visning 11.00
Alle som danser tirsdager har visning 13.00
Alle som danser onsdager har visning 15.00
Alle som danser torsdager har visning 17.00
Alle som danser fredager har visning 19.00


Hver visning vil vare ca 1 time, og imellom hver visning er det tid for mingling og førjulskos:-)Categories: Dancespace