fbpx

OD-dagen, Halloween og finale i Urørt, på samme dag:-)

Hei og hopp, bokstavelig talt. Idag har jeg hatt ikke mindre enn fire ekstra hjelper ved Dancespace i anledning Operasjon Dagsverk. Og det har vært helt topp det. Jeg kan ikke huske et år hvor vi ikke har hatt elever ved Dancespace i arbeid i anledning den dagen, og det bygger fint under min filosofi om nåko for nåko. To av elevene har idag jobbet i studioene men å rydde, vaske, flikke og pynte litt/lage litt ny sjel i lokalene våre i Oslo, men to av elevene har ryddet siste rest inn på kostymelageret vårt (ja, det hang ennå igjen en liten jobb der på tross av at forestillingen var i starten av juni;-) Tilslutt har vi handlet inn og fylt på kjøleskapet i «kose-området» vårt.

Od dagen

Det er nok å frykte at det i anledning Halloween ikke blir særlig fullt ved Dancespace idag, men vi skal uansett ha 18 ungdommer på pysjamas-fest imorgen så da vil jeg tro at noen vil sette pris på hyggelige ord som vi har spredt rundt om i lokalet idag. De som tar seg tid til litt dans innimellom godteri-spisingen møter i alle fall klare pedagoger. Vet at Marte har et alternativt Gost Busthers-prosjekt pågang.

Nå hørte jeg på radioen i bakgrunnen at Iris fra utenfor Bergen akkurat ble kåret til Årets Urørt 2019. Gratulerer til henne! Håper det blir musikk som vi kan kose oss med å utforske etterhvert.


Categories: Dancespace