fbpx

Kaldt ute og hot inne

Hei torsdag, og hei fine blogglesere. Ute er det altså bikkjekaldt om dagen, men inne i Dancespace sine lokalene er det steam heat og full pinne. Vi øver på både det ene og det andre og de fleste av klassene er godt i gang med å forberede hva vi skal vise på Julevisningene i Eventhallen på Bryn 8.desember. Sist fredag gikk det en kule varmt når 18 ungdommer fra Jr.CompanY overnattet ved Dancespace. Det var pizza og godis, skravling og latter, jazz og yoga og greit støynivå til langt på natt. Det det var aller minst av var nok søvn egentlig. Imorgen skal Irlin (vår superflinke hip hop-pedagog) i ilden i semi-finalen på Norske Talenter. Hun lover oss et rykende hot show og vi ved Dancespace har invitert elevene hennes til popcorn, brus og Norske Talenter på storskjerm for anledningen. Tenker at temperaturen vil stige noen hakk, både på scenen, i vårt studio og ikke minst i batteriene på mobiler og iPader som skal brukes til å stemme for harde livet. November er ikke så verst egentlig, når man unngår kulden ute og holder seg inne i våre varme og deilige danse- og yoga-saler. Dancespace4ever, Dream Big, #ilovedancespace og alt det der;-)


Categories: Dancespace