fbpx

Alt du trenger å vite i forkant av vår Dansefestival

Her kommer litt mer informasjon angående julevisningene 2019. Søndag 8.desember er altså datoen som må holdes av for da arrangerer vi Dansefestival i Eventhallen på Bryn (adresse Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo). Det kommer til å bli en superfin avslutning på høstsemesteret. Her er det mye bedre plass enn hva vi vanligvis har hatt på disse visningene og vi håper at dere vil stille mannsterke med foreldre, besteforeldre og ellers familie for å heie frem danserne våre. Rett utenfor er det ca 200 gratise parkeringplasser, så her er det duket for fullstendig bekymringsfri førjulskos. Jeg kjøper inn 40 bokser med pepperkaker som jeg slenger rundt om i lokalet for hygge og julelukt, men i tillegg har vi leid inn SAAL Foodtruck www.saalfoodtruck.no som kjører inn i hallen og rigger seg til for å selge mat, samt varme og kalde drikker. Vi snakker italienske smaker som er økologiske, kortreiste og helt fantastiske. Det er med andre ord lagt til rette for å tilbringe time ut og time inn hvor hele familien får med seg sin håpefulles opptreden, men vi håper også at elevene vil bli igjen for å få med seg flere av de andres visninger. Det er både inspirerende for en selv og er med på å «backe» de som viser seg frem. Festivalpass kjøpes i døra og vil koste 150,- for alle over 16 år, og da kan man komme og gå som man vil i løpet av dagen. Under 16 år er gratis. (De som skal danse betaler selvfølgelig ikke uansett).

Alle som danser mandager har visning 11.00 
Alle som danser tirsdager har visning 13.00 
Alle som danser onsdager har visning 15.00 
Alle som danser torsdager har visning 17.00 
Alle som danser fredager har visning 19.00

Hver visning vil vare ca 1 time, og imellom hver visning er det tid for mingling og førjulskos:-) Elevene som skal danse trenger bare å være klare ca 5-10 min før visningen deres starter, det er ingen satt rekkefølge og Sivanita går på scenen og sier fra hvem sin tur til å danse det er før hvert nummer. For de fleste klassene sier pedagogen noe om kleskoden som gjelder for hver enkel klasse, vi prioriterer verken spesielle kostymer eller scenesminke for disse visningene. Dersom pedagogen ikke har sagt noe er det vanlig dansetøy som gjelder.

Her er meny og priser på det som SAAL Foodtruck vil selge:

TUSCAN CHICKEN 
Sauteed chicken (From Eng farm) with rosemary & parmesan with oven baked rosemary potatoes and salad

PARMIGIANA 
Oven baked egg plant with cannellini beans, Italian herbs & parmesan with oven baked rosemary potatoes and salad
PER PLATE 130,-

PIZZA WRAP
MARGHERITA
Tomato sauce, mozzarella, fresh basil, olive oil & parmesan
SALAMI
Salami, tomato sauce, mozzarella, fresh basil, olive oil, parmesan & oregano
PER PERS 110,- 

Da gjenstår det bare å si vel møtt til Dansefestival, både til deltagere og tilskuere! La oss ønske hverandre en fredefull jul med en heidundrende søndag full av dans og glede. Dream Big!


Categories: Dancespace