fbpx

Happy Thanksgiving, mer takknemlighet og mindre shopping takk

Happy Thanksgiving folkens! For det er idag nemlig.. Det er en av mine absolutt favoritt-høytider, mye fordi den går helt på tvers av alle religioner og livssyn, og det er blitt en slags brannfakkel for meg å hvert år informere flest mulig om denne fine tradisjonen. Thanksgiving kommer selvfølgelig fra USA (sjokk). Det dreier seg om en takkefest for å hedre jorden for avlingene som har blitt høstet, samtidig som man samler familie og venner (som er familien man velger) til et deilig måltid hvor hver og en rundt bordet for si noe de føler seg spesielt takknemlig for.

Idag bød jeg pedagogene på jobb ved Dancespace Oslo på noen søte cupcakes, som symbol på at jeg er takknemlig for jobben de gjør og for å ha de rundt meg..

Vi vil jo disse barna våre så inderlig vel, og bra er det. Det skal vi selvfølgelig fortsette med. Men, jeg tror det er lurt å innføre ordet takknemlig mer og mer inn i hverdagen deres. Dersom alt havner rett oppi fanget vårt uten at vi skjønner at noen har måttet løfte en finger så er det jo ikke rart at vi ikke greier å kjenne på hvor heldige vi er og hvor godt vi egentlig har det. Jeg har troa på at mer takknemlighet faktisk kan gjøre oss mye mer lykkelig. God krok skal tidlig krøkes og alt det der.. Fra USA har vi tatt til oss både Halloween og Black friday som nå varer hele uka, sikkert fint det, men denne takkefesten bør absolutt få komme med.

Jeg er takknemlig for min familie, mine venner, vårt land, min arbeidsplass, mine kolleger, mine elever og så dere fine lesere da såklart.. Dream Bigger!


Categories: Dancespace